Despre Noi

Din 1992 ne dezvoltam pe baza reputatiei create de clientii nostri. Suntem preferati pentru profesionalism, onestitate si flexibilitate. Si pentru ca nici unul dintre aceste trei cuvinte nu e o vorba aruncata la intamplare, fiecare merita o explicatie.

“Profesionalism” inseamna ca ne pricepem foarte bine la tot ceea ce facem. Avem o echipa bine sudata, care lucreaza impreuna de multi ani si care poate raspunde solicitarilor oricarui client. Personalul din magazinele noastre cunoaste toate detaliile marfurilor vandute si poate oferi informatii detaliate si consiliere in privinta utilizarii unui produs. In mod similar, echipele din antrepriza de instalatii si constructii propun mai multe variante tehnice pentru o lucrare si, impreuna cu clientul, decid asupra celei mai fezabile dintre ele.

“Onestitatea” se reflecta cel mai bine in relatile cu clientii si cu angajatii. In ceea ce-i priveste pe primii, le oferim preturi corecte si nu orice fel de marfa. Doar cea in care avem incredere si pentru care putem garanta, pentru ca ne punem numele gaj pentru fiecare produs pe care il vindem. Cat despre salariati, ii tratam cu respectul si atentia cuvenite fiecarui om in parte. Si ne straduim in mod constant sa imbunatatim conditiile de munca, oferindu-le salarii peste media industriei, bonusuri, recompense si echipamente adecvate de lucru.

“Flexibilitatea” e dovedita si atunci cand vindem, si atunci cand ii rasplatim pe cei mai fideli clienti. Daca un produs nu e disponibil in magazin in momentul in care clientul il cere, il aducem din alt magazin din reteaua Maricon. Si il livram acolo unde este nevoie de el. Pentru clientii nostri fideli am introdus un sistem de recompense proportionale cu valoarea achizitiilor. Le punem la dispozitie o lista de produse (scule profesionale, electronice, electrocasnice) din care pot sa-si aleaga cadourile. Iar daca preferintele lor nu se regasesc pe lista facem tot ce e posibil sa le indeplinim dorintele.

Pe aceste trei cuvinte am cladit o retea de magazine, o antrepriza de instalatii si constructii si un renume in Bucuresti si in tara. Aceste trei cuvinte ne vor duce si mai departe.

Magazine

Anii de experienta in lucrul cu produse tehnice au condus la o cunoastere ampla si o intelegere profunda a nevoilor clientilor. In orice magazin, orice vanzator poate furniza detalii despre produse si modul lor de utilizare si poate face recomandari in cazul in care clientul are indoieli cu privire la produsele cele mai adecvate cerintelor sale.

Pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, ne-am dezvoltat reteaua de magazine din Bucuresti in zonele cele mai frecventate pentru acest gen de produse. In momentul de fata avem 5 magazine in Bucuresti si un depozit central la Otopeni.
 

Servicii

Primul lucru la care ne pricepem este, fara indoiala, comercializarea materialelor de instalatiilor si constructii.

Ne-am dezvoltat si am acumulat experienta impreuna cu intregul domeniu al constructiilor, care s-a modernizat in ritm accelerat in ultimii ani. Am experimentat materiale si tehnologii noi si am invatat din mers, din reusitele si esecurile partenerilor nostri. Astfel am ajuns sa cunoastem in amanunt marfa pe care o comercializam si sa garantam pentru orice lucru pe care il vindem.

Toata aceasta experienta a servit si la infiintarea antreprizei proprii de instalatii si constructii. In ultimii ani am realizat lucrari atat in domeniul civil cat si industrial.

O constanta in activitatea noastra este identificarea de noi furnizori, pentru noi produse si solutii tehnice. Iar acest efort sustinut ne-a adus in contact cu o serie de parteneri externi pentru care am devenit importatori. Portofoliul de produse se compune din 6 game principale:

•INCALZIRE
•APA
•SANITARE
•MATERIALE DE CONSTRUCTII
•ELECTRICE 
•SCULE SI DISPOZITIVE

Acest site utilizeaza cookies. vezi politica de utilizare cookies

Te sunam noi?

Scrie numarul tau de telefon mai josVei fi contactat de catre expertul nostru in cel mai scurt timp